5.6.2020 Kyläkoulu-projektimme on päättymässä, kun koulu on aloittanut toimintansa uudessa osoitteessa 1.6.2020 lukien. Vaikka projekti on jo loppuvaiheessa, niin uusi projekti on jo suunnitteilla ja rahoitustakin haettu. Aika näyttää saammeko tälle jatkoa.

Kuva 30.5.2020: Päivi Kuoppamäki

Harjakaisissa 6.3.2020 steiner-koululaisten esittämän kiitoslaulun myötä on ihana kiittää yhteisesti kaikkia koko hankkeessa mukana olleita ihmisiä. Ilman Teitä tämä haaveemme omasta kyläkoulusta ei olisi toteutunut.

14.6.2019 Saimme mallinnuskuvia K.Karhulta. Eikö vain tunnukin tämä projekti todellisemmalta näiden kuvien kautta? Nämä kuvat vain vahvistavat sitä ilon ja odotuksen tunnetta, joka varmasti näiden kuvien jälkeen alkaa viimeistään tuntua niiden katsojassa.

8.6.2019: Tilanne on se, että olemme johtokunnassa miettimässä miten tulemme kouluruokailun järjestämään. Kerromme siitä heti, kun saamme asiaan enemmän selvyyttä. Joka tapauksessa oma valmistuskeittiö sinne tulee, mutta missä vaiheessa se rakennetaan, niin se on vielä avoin kysymys.

Polku päiväkodista kouluun lyhenee matkallisesti 1,1 kilometrillä ja sen johdosta yhteistyömme tulee syvenemään entisestään.