EP-Steiner koulun tilat

Syksyllä 2012 pääsimme aloittamaan koulutyön täysin uudistetuissa tiloissa. Talo on edelleen sama Simunantie 10 luonnonkauniilla Törnävän alueella, mutta kerros on nyt avara ja valoisa neljäs kerros. Vuodenmittainen täysremontti on ohi.

Luokat ovat kauniisti maalatut ikäkauden mukaisilla väreillä alkaen 1. luokan vaaleanpunaisesta , josta oranssin, keltaisen ja vihreän kautta päädytään 9. luokan purppuraan.

Saniteettitiloja on runsaasti ja ne ovat kauniisti kaakeloituja. Myös liikuntarajoitteiset on huomioitu, heille on oma wc:nsä kuten myös uusi hissi. Kotitaloustunnit sujuvat mallikkaasti hyvin varustellussa opetuskeittiössä. Sieltä löytyvät mm liedet, tiskikone, kylmäkalusteet ja runsaasti säilytystilaa eli kaikkea mitä kokkailussa tarvitaan.

Ruokasalin yhteydessä on kaikki vaatimukset täyttävä, teräksinen laitoskeittiö, joissa oppilaille valmistetaan päivittäin maittava kouluateria. Meillä on myös kaunis monitoimisali, joissa kelpaa järjestää koulun juhlia.  Sali toimii myös liikuntatilana, jolloin ikkunoiden suojaksi vedetään suojaverkot. Terveydenhoitajalla on oma huoneensa ja iltapäiväkerholaisilla on tilaa temmeltää heille varatuissa tiloissa.

Kannamme kaikki omalta osaltamme huolta koulun viihtyisyydestä ja siisteydestä jättämällä kenkämme pohjakerroksen kenkähuoneisiin, joissa jokaisella oppilaalla on oma lokeronsa niin ulko- kuin sisäkenkiäkin varten. Henkilökunnalla on asianmukaiset tilat sekä oma pukuhuone lukittavine kaappeineen ja saniteettitiloineen.

Koulu täyttää kaikki viranomaisten vaatimukset: koneellinen ilmanvaihto takaa hyvän sisäilman laadun ja niin lattia- kuin seinämateriaaleissa on noudatettu viimeisimpiä turvamääräyksiä. Rakennus itsessään on myös terveeksi todettu. Koulunkäynti näissä tiloissa on ilo.

Välitunnit vietetään kauniilla metsään rajottuvalla pihalla! Erään oppilaan sanoin: “Ei missään muualla oo tällaista välituntipihaa!” Sen opekin allekirjoittaa!